PROJEKTOVÁ SKUPINA SLUNEČNICE


 

Popis projektu Tradice zvesela od projektové skupiny Slunečnice

    Naše projektová skupina Slunečnice se svými aktivitami zaměřuje na aktivizaci klientů se zdravotním postižením a seniory v Jihlavě. Naše klienty budeme navštěvovat v organizacích Denní a týdenní stacionář, Domov Stříbrné Terasy a Domov Ždírec.

    Dohromady zde uskutečníme šest výstupů, při kterých si společně připomeneme české tradice originálním způsobem, pokusíme se o mezigenerační propojení a o socializaci našich klientů. S mezigeneračním propojením nám pomáhá spolupráce s dětskou taneční skupinou Hotch-Potch vedenou Mgr. Veronikou Karlovou Bílkovou – připraví si pro naše klienty taneční vystoupení. Společně jsme vymyslely bohatý program, týkající se svátků sv. Martina, sv. Kateřiny, Adventu a Vánoc. Při výstupech si klienti mohou vyzkoušet vyrábění, zdobení perníčků, zahrát společenské hry nebo si zazpívat, zatančit či dokonce zacvičit.

    Společně se na trávení času v organizacích moc těšíme a rády bychom poděkovaly za možnost projekt realizovat a zároveň děkujeme všem, kteří se na projektu podílí.

Komentáře