KURZ KOMUNIKACE A VOLNÉHO ČASU - 20. - 23. 9. 2021

CO SE DĚLO NA KKVČ?

PONDĚLÍ

    Tento kurz se konal od pondělí do čtvrtka, kdy v pondělí jsme si dali sraz ve Velkém Meziříčí, odkud jsme se vydali do RS Nesměř. Zde jsme se ubytovali. Celým kurzem nás doprovázely Olympijské hry. Společně s Verčou jsme natrénovali tanec s názvem Jerusalema. Ve druhé skupině jsme s Olinkou a Jančou rozcvičovali jazýčky pomocí dýchacích technik. Potom následovala aktivita, ve které jsme ve skupinkách hledali olympijský plamínek, který jsme donesli na stanoviště a z nich jsme zapálili velký olympijský oheň. Večerním programem nás doprovázel Videostop.

ÚTERÝ

     Po snídani jsme se sešli ve  společenské místnosti, kde jsme se opět rozdělili do skupinek a tvořili jsme různé druhy časopisů a novin s tématikou předchozího dne. Před obědem se první ročník vydal na krátkou procházku k nedaleké zřícenině a druhý ročník měl svoji první schůzku s projektovými skupinami. Po obědové pauze následoval program dívek třetího ročníku, který byl na celé odpoledne. V jejich programu bylo: výroba vlajek s pokřikem, přenášení vody v dlaních, přetahování proti učitelskému sboru, kradení vlajek, skupinová chůze jako housenka. Večer se uskutečnila Multikulti show.

STŘEDA

    Po středeční snídani jsme se opět sešli ve společenské místnosti, kde jsme byli rozděleni do skupinek. Ve skupinkách jsme tvořili Televizní pořady, které jsme následně prezentovali. Po odprezentování jsme měli za úkol vymyslet různé aktivity na téma 5 smyslů. Po obědě nás čekalo dobrodružné focení na kamenech uprostřed řeky. Následovalo natáčení natrénovaného tanečku Jerusalema. Po odpočinku následovaly námi vymyšlené aktivity. Večer byl zakončen filmem a programem vytvořeným profesory. 

ČTVRTEK

    Ve čtvrtek po snídani jsme uklidili pokoje, rozloučili jsme se s učiteli a se spolužáky. Zhodnotili jsme náš pobyt vyrazili jsme směr k domovu.

Celému kurzu ZDAR.



Komentáře